Aanbouw oude woonboerderij

Waar moet je op letten?

Het perfecte plaatje, een prachtige oude woonboerderij, vol karakter, een fijne ruime tuin, waar je compleet verliefd op bent geworden. Toch mis je binnen nog wat ruimte. De oplossing: een aanbouw aan je boerderij. Maar waar moet je nou op letten?

Aanbouw boerderij

Bekijk ten eerste goed wat het doel van je aanbouw is. Als je er een keuken of badkamer in wil plaatsen zijn er andere zaken waar je op moet letten dan voor een slaapkamer of woonkamer. Moet er een wateraansluiting komen? En wat ga je met de elektra doen? Allemaal punten waar wij jou graag bij helpen tijdens het project.

We denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

BEL DIRECT 06 – 414 99 614 OF MAIL NAAR INGE@FLIPD.NL

Boerderij aanbouw

Boerderij met moderne aanbouw

Als je kiest voor een moderne aanbouw voor je boerderij laat je twee bouwstijlen samenkomen in je huis. Met de combinatie tussen de klassiek landelijke uitstraling van de bestaande boerderij en het moderne van je nieuwe aanbouw creëer je een compleet eigen stijl. Door een moderne uitbouw kan je jouw oude woonboerderij weer een nieuwe look and feel geven!

Houten aanbouw boerderij

Kies je voor een houten aanbouw van je boerderij, dan kan dat wat voordelen met zich meebrengen. Zo is het voor een houten constructie niet altijd nodig om een fundering te plaatsen. Bij een stenen aanbouw is dat bijvoorbeeld wel nodig om scheuren te voorkomen. Ook zou het voor een stenen huis nog een opgave zijn om dezelfde stenen en voegen van je huis voor de aanbouw te vinden. Al met al is een houten aanbouw veel eenvoudiger te realiseren, ook geeft de uitstraling van hout een mooie natuurlijke uitstraling wat echt een meerwaarde kan worden voor je boerderij.

Weet je nu eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is Flipd de ideale partij om je daarbij te helpen. Aan de hand van onze stappenplannen zorgen we ervoor dat niets vergeten wordt en dat iedereen zijn of haar rol kent. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat de aannemer alle handvatten heeft die nodig zijn om aan de hand van onze ontwerpen een gerichte prijs en tijdsplanning te geven.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van jouw ideale woonsituatie? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!