Verbouw advies

Het advies wat jij nodig hebt voor de verbouwing van je huis!

Hoe fijn zou het zijn als je die extra ruimte in je keuken hebt zodat je eindelijk dat gewilde kookeiland kwijt kan? Alleen durf je er nog niet goed aan te beginnen. Bang om fouten te maken of geen idee waar je moet beginnen? Met ons advies voor de verbouwing van je huis ga je altijd goed van start!

Bouwkundig advies over je verbouwing

Waar moet je beginnen? Het is handig om eerst een goede planning te maken, zodat je voorbereid te werk kan gaan. Flpid kan je daar perfect bij helpen. Wat wil je precies gaan verbouwen, wat is je budget en welke vakmensen heb je daarvoor nodig? Wij kunnen je met al dit soort vragen helpen. Je wordt stap voor stap door de verbouwing heen geholpen zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wil je juist je interieur aan gaan pakken, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen onze 3d plattegronden uitkomst bieden. Op die manier zorgen wij ervoor dat de huidige en nieuwe woonsituatie naadloos in elkaar overgaan.

We denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

BEL DIRECT 06 – 414 99 614 OF MAIL NAAR INGE@FLIPD.NL

Verbouwing badkamer

Tips voor het invullen van je verbouwingsspecificatie

Een verbouwingsspecificatie is ervoor om de geldverstrekker en de taxateur te informeren over alle werkzaamheden die verricht gaan worden tijdens de verbouwing van je huis. Door middel van deze specificaties kunnen zij ook de nieuwe marktwaarde bepalen na de verbouwing. Om je hiermee op weg te helpen, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet voor het invullen van je verbouwingsspecificatie.

Tip 1: Om het voor jezelf makkelijk te maken, kan je de specificatie op je computer via Adobe Acrobat Reader invullen. Hiermee telt hij in het formulier alle bedragen automatisch bij elkaar op, ideaal!

Tip 2: De specificatie bij je hypotheek aanvraag moet wel hetzelfde zijn als die in het taxatierapport. Mocht daar verschil in zitten heb je kans dat de bank het kan afwijzen.

Is alles goed ingevuld en ondertekend? Dan kan je het document mailen naar je taxateur, het origineel is vaak bedoeld voor de geldverstrekker.

 

Verbouwplan van Flipd

Ben je nu toch bang om iets te vergeten tijdens de verbouwing, dan is Flipd de ideale partij om je daarbij te helpen. Aan de hand van onze stappenplannen zorgen we ervoor dat overal aan gedacht wordt. Iedereen kent zijn of haar rol en weet wat er verwacht wordt. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat de aannemer alle handvatten heeft die nodig zijn om aan de hand van onze ontwerpen een gerichte prijs en tijdsplanning te geven.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van jouw ideale woonsituatie? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!