Wat we doen

Verbouwideeën, leuk! Maar wat nu? Al gauw slaan het enthousiasme en de ideeën om in stress en twijfels door alles wat er bij de verbouwing komt kijken. Niet zo gek want we kennen allemaal de horrorverhalen. 70% van de verbouwingen loopt uit qua planning en budget. 70%! Onnodig veel als je het ons vraagt.

 

Vaak gaat er een boel mis door onduidelijkheid en miscommunicatie tussen de verschillende betrokken partijen. Zorg dat jij bij de overige 30% hoort en begint met een goed plan. Dit scheelt je een hoop geld en tijd in een later stadium. Daarnaast weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt en woonplezier creëert.

 

Twijfels

Herken jij het volgende? Je wilt gaan verbouwen maar:

  • Je hebt geen inzicht in de mogelijkheden
  • Je twijfelt over de haalbaarheid
  • Je hebt grote moeite met het maken van keuzes
  • Het lukt je niet om het eindresultaat helder voor ogen te zien
  • Je bent bang dat je iets over het hoofd ziet wat later voor problemen zorgt
  • Je hebt zorgen over het budget, de planning en de aannemer

Kortom, je weet precies wat je wilt, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Ga voor zekerheid, begin met een Plan van Flipd.

 

Een verbouwplan van Flipd

Wij maken het mogelijk om vol vertrouwen en enthousiasme je verbouwing in te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat, met een goed verbouwplan, iedereen in staat is om zijn of haar (klus)huis helemaal naar eigen smaak te flippen. Ook jij! 

Vanuit ons plan is een heldere planning kinderspel, kan een aannemer een gerichte offerte maken en weet je precies hoe het huis eruit komt te zien na de verbouwing. Is er een vergunningsaanvraag nodig? Regelen we! Nieuwe plattegronden? Denken en tekenen we uit! Meedenken over de sfeer in huis? Natuurlijk!

 

Wat kunnen we doen voor jou?

Van idee tot praktisch plan. Dat is wat we doen! Dus herken je de twijfels en de zorgen? Laat ons je helpen! Check snel wat we voor je kunnen doen of neem vrijblijvend contact met ons op. Gun jezelf de best mogelijke verbouwing.

Begin je verbouwing met een goed plan!

BEL DIRECT 06 – 273 14 094 OF MAIL NAAR MELANIE@FLIPD.NL

Wat we doen

Vol vertrouwen en enthousiasme je verbouwing in!

Kick-startsessie

In één uur een vliegende start met onze kick-startsessie. Een brainstorm vol praktische tips, inzichten en inspiratie.

verbouwplan van flipd

Ga voor zekerheid met een waterdicht plan. We werken het hele volledige pakket praktisch, technisch én creatief voor je uit.