Huis moderniseren

Je bent erover uit, je hebt de beslissing genomen om je huis te moderniseren omdat je toe bent aan een ander exterieur of vanwege noodzakelijk onderhoud. Hier komt echter veel bij kijken. Ga je alleen de buitenkant van je woning aanpakken? Of ga je een oud huis moderniseren zoals een jaren 30, 60 of 70 woning?

Hieronder geven we je verschillende tips en tricks die je kunt gebruiken om je woning klaar te stomen voor de toekomst.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op!

BEL DIRECT 06 – 414 99 614  OF MAIL NAAR INGE@FLIPD.NL

Kunstof kozijnen gevel

Buitenkant van je huis moderniseren

Als je van plan bent om de buitenkant van je huis te moderniseren, zijn er verschillende mogelijkheden.

Allereerst kun je jezelf afvragen hoe het gesteld is met het dak. Is deze toe aan vernieuwing? Of is het dak nog in goede staat? Door het dak te vernieuwen of eventueel een andere kleur te geven kun je de woning een modernere look geven.

Indien je de buitenkant van je huis een grotere make-over wil geven, kun je zelfs de kleur van de woning veranderen. Een goedkopere en simpele oplossing zou een gevelreiniging kunnen zijn.

Hiernaast kan het opknappen, vervangen of schilderen van je kozijnen al veel verschil maken. Heb je al eens gedacht aan kunstof kozijnen? Zeer onderhoudsvriendelijk en waardeverhogend.

 

Advies bij een oud huis moderniseren

Ben je van plan om een oud huis, zoals een jaren 30, 60 of 70 woning, te moderniseren? Dan zul je wellicht advies nodig hebben van een expert die ook kijkt naar de bouwkundige staat van de woning. Een expert kan namelijk precies aangeven wat de staat is van de draagstructuren, de fundering en of er eventueel lekkage is.

Uit welk jaar je huis ook komt, Flipd kan je altijd helpen met het moderniseren ervan. Met onze gestructureerde werkwijze zorgen we ervoor dat overal aan gedacht wordt. Alle belangrijke partijen binnen het project kennen hun rol en weten wat er van ze verwacht wordt. Daarnaast heeft de aannemer alle handvatten die nodig zijn om aan de hand van onze ontwerpen een gerichte prijs en tijdsplanning te geven.

Flipd helpt je om jouw ideale woonsituatie te verbouwen tot een concreet stappenplan. Hierdoor krijg je gelijk zin in het moderniseren van jouw huis.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van jouw ideale woonsituatie? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!