Verbouwing jaren 30 woning

Het is een droom voor velen: het verbouwen van een jaren 30 woning en deze compleet opknappen. Deze huizen lijken dan wel oud, maar er zit ontzettend veel potentie en charme in. Denk hierbij onder andere aan glas in lood ramen en mooie, brede goten. Maar hoe pak je een jaren 30 huis opknappen nou goed aan? Lees vooral verder om te ontdekken hoe Flipd je kan helpen! Elke verbouwing is weer anders en kent zijn eigen uitdagingen en meevallers. Ditzelfde geldt voor de renovatie van een jaren 30 woning, maar hierbij liggen naast enkele uitdagingen vooral veel kansen. Het verbouwen van dit soort woningen vraagt om een stukje extra aandacht en moet anders aangepakt worden dan bij en modern huis. Wij hebben ervaring met jaren 30 woningen renoveren en ontwikkelen graag een concreet verbouwingsplan voor de woning.

Vrijblijvend een keer brainstormen?

BEL DIRECT 06 – 273 14 094 OF MAIL NAAR MELANIE@FLIPD.NL

Verduurzamen van jaren 30 woning

Het verduurzamen van je jaren 30 huis is van groot belang. Hier werd vroeger namelijk minder nadruk op gelegd dan wij tegenwoordig doen. Wanneer je je huis goed isoleert houd je de temperatuur in huis beter op peil. Hiermee bespaar je veel kosten op je energierekening. De ontwerpplannen die wij op basis van jouw wensen hebben gemaakt vormen een perfecte basis om bij alle partijen concreet advies in te winnen om jouw jaren 30 woning te verduurzamen.

Optimale renovatie van jaren 30 woning

Om zeker te weten dat je zonder twijfels en vol enthousiasme aan de verbouwing van jouw jaren 30 woning begint stellen wij altijd een concreet verbouwingsplan op. Dit plan bestaat onder andere uit technische bouwtekeningen, 3D ontwerpen en een interieurmoodboard. Hierdoor wordt de ruimte na de verbouwing optimaal benut en geheel in lijn met je huidige woonstijl ingericht. Onze technische bouwtekeningen en plattegronden bieden de aannemer bovendien goede handvatten om een gerichte kostenraming en tijdsplanning aan je voor te leggen.

Een jaren 30 huis renoveren levert prachtige resultaten op. Het verschil tussen voor- en na is onmiskenbaar en zeer de moeite waard om de levensduur van het huis te verlengen. Flipd heeft alle expertise in huis om jouw ideeën om te zetten naar een werkbaar en duidelijk plan.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van jouw ideale woonsituatie? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!