Kick-startsessie

Ben jij bezig met verbouwplannen maar loop je vast? Ben jij toe aan een beetje zekerheid of een frisse blik die je weer verder brengt? Staat je verbouwplan maar wil je het nog één keer doorlopen ter bevestiging? We got you! 

Of het nu om je totale verbouwing gaat die je in sneltreinvaart wilt doorlopen of die ene keuze waar je maar niet uitkomt. Tijdens onze kick-start staan we digitaal 1 uur lang volledig tot jouw beschikking. Stel ons al je vragen en laat ons met je meedenken op creatief, praktisch en technisch vlak. We luisteren, geven advies en dagen jou en onszelf uit om snel en concreet tot oplossingen te komen. Met ons perspectief, ervaring en enthousiasme zorgen we ervoor dat we in 1 uur flinke stappen zetten.

Naderhand krijg je van ons een mooi overzicht met alles wat we hebben besproken en bedacht. Zijn er in de kick-startsessie tekeningen geschetst of moodboards besproken? Dan ontvang je die natuurlijk ook. Let wel, gedigitaliseerde tekeningen op maat zijn uitgesloten bij de kick-startsessie. 

Tijdens deze kick-startsessie:
 • Krijg je persoonlijk advies, een heel uur lang
 • Helpen we je met praktische tips 
 • Krijg je inzicht in de mogelijkheden 
 • Heb je een helder beeld van de te zetten stappen 
 • Overladen we je met inspiratie

Hoe werkt dat, zo’n kick-startsessie?

Werkwijze: 

 1. Neem contact met ons op dan plannen we een sessie in 
 2. We sturen je een formulier op met vragen over waarbij we je kunnen helpen en vragen je om informatie aan te leveren, bijv. plattegronden en foto’s.
 3. Tijd voor de digitale sessie, 1 uur lang zijn we helemaal van jou. Kom maar op!
 4. Naderhand delen we alle ideeën, tips en schetsen die zijn gemaakt tijdens de sessie met je. Zo heb je alle handvaten die je nodig hebt om met een gerust hart stappen te zetten.

Let’s Kick-start

Soms is een uitgebreid traject niet nodig en wil je gewoon even op weg geholpen worden door een professional. Snappen we helemaal! Neem contact met ons op via het formulier of geef ons een belletje. We kunnen niet wachten om een uur lang met je mee te denken.

Boek nu jouw
Kick-startsessie met een van onze experts.

BEL DIRECT 06-27314094 OF MAIL NAAR INFO@FLIPD.NL

  kickstartsessie