Schrijf je nu in,

voor één van onze gratis Kick-startsessies t.w.v €350,-

Om te vieren dat we onze dienstverlening uitbreiden geven we een beperkt aantal sessies weg. Dus ben jij bezig met verbouwplannen, maar loop je vast? Ben je toe aan wat meer zekerheid of een frisse blik die je weer verder brengt? Staat je verbouwplan, maar wil je het nog één keer doorlopen ter bevestiging?

We got you!

 

Tijdens deze brainstorm:

  • Ontvang je advies van onze experts over de uitdagingen waar je tegenaan loopt in de aanloop naar je verbouwing. 
  • Helpen we je op weg met praktische tips, toegespitst op jouw situatie. 
  • Krijg je inzicht in de mogelijkheden om zo het beste uit je verbouwing te halen. 
  • Heb je een helder beeld van de te zetten stappen. 
  • Doe je veel inspiratie op.


Verbouwen met zekerheid

Zo’n 70% van de verbouwingen loopt uit de gestelde planning en budget! 70%! Onnodig veel als je het ons vraagt. Zorg dat jij bij de overige 30% hoort en maak vooraf een goed plan. Dit scheelt je een hoop geld en tijd in een later stadium. Daarnaast weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt en woonplezier creëert. Bij Flipd maken we waterdichte verbouwplannen waarbij we van A tot Z met je meedenken. Soms is een uitgebreid traject niet nodig en wil je gewoon even op weg geholpen worden door een professional. Snappen we helemaal! Deze brainstorm is dé kickstart om met vertrouwen en enthousiasme je verbouwing in te gaan! 

 

Wij zijn Flipd

Onze missie is om verbouwen voor iedereen leuk en toegankelijk te maken. Je doet dat namelijk niet elke dag! Met onze achtergronden in architectuur/bouwkunde en visual interior design, hebben wij alle expertises in huis om óók voor jou een verbouwing zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen voor de creativiteit die past binnen de lijntjes, brengen je ideeën tot leven en houden een verbouwing behapbaar! Zo kan iedereen met enthousiasme en vertrouwen zijn huis verbouwen.  

Schrijf je nu in voor één van onze unieke Kick-startsessies en krijg praktische tips, inzichten en veel inspiratie. Na inschrijving nemen we persoonlijk contact met je op om een geschikt moment in te plannen. 

 

Duur

1 uur  

 

Waarde

€350,- (Tijdelijk helemaal gratis!*)

 

* Vol = vol, er zijn een beperkt aantal sessies beschikbaar

Scoor nu jouw gratis brainstormsessie!

BEL DIRECT 06 – 273 14 094 OF MAIL NAAR MELANIE@FLIPD.NL

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy..
Lees meer