Een oud huis opknappen tot droompaleis

Bij het opknappen van een oud huis komt meer kijken dan je misschien zou denken. Wij snappen heel goed dat je snel aan de gang wilt gaan met de renovatie maar een goede voorbereiding is het halve werk. Zo behoud je namelijk het overzicht en houd je grip op je planning en budget.

Flipd ondersteunt je hier graag bij met een stappenplan waardoor jouw verbouwing op rolletjes loopt.

Plannen maken om jouw huis om te toveren tot droompaleis?

BEL DIRECT 06 – 414 99 614 OF MAIL NAAR INGE@FLIPD.NL

verbouwing badkamer

Hoe pak je het opknappen van je woning aan?

Het renoveren van een klushuis vraagt om veel specifieke kennis. Met onze expertise kunnen wij perfect inschatten welke werkzaamheden hoe dan ook nodig zijn. Daarnaast zien wij in elk pand een uitdaging om de mogelijkheden ervan maximaal te benutten.

Wanneer je een woning gaat moderniseren is het erg belangrijk om te kijken naar de technische staat van het huis. Zaken zoals verbeterde isolatie of het oplossen van lekkages kunnen het beste aan het begin van de verbouwing gedaan worden. Daarnaast kun je ook kijken naar de mogelijkheden van het slopen van binnenmuren om zo een ruimtelijker huis te creëren.

Vind je het nu moeilijk om dit voor je zien wanneer je door het huis loopt? Geen paniek. Door onze ervaring kunnen wij je op een overzichtelijke manier de kansen van jouw klushuis duidelijk maken! Alle ideeën die je hebt kun je voorleggen tijdens een kennismakingsgesprek met ons. Het liefst doen we dit gesprek op locatie zodat wij ook een goed idee krijgen van de huidige woonsituatie. De besproken wensen maken we vervolgens concreet in 3d tekeningen en technische onderbouwingen. Zo zie je dus al in een vroeg stadium hoe jouw oude huis omgetoverd kan worden tot het huis waar je fijn in kunt wonen.

 

Je woning laten renoveren

Wanneer jij absoluut geen stress wilt hebben om de renovatie van je huis is Flipd er om je te ontzorgen. Met onze concrete werkwijze en stappenplannen zorgen we ervoor dat overal aan gedacht wordt. Alle betrokkenen bij het project kennen hun rol en weten wat er van ze verwacht wordt. Tot slot heeft de aannemer alle handvatten die nodig zijn om aan de hand van onze ontwerpen een gerichte prijs en tijdsplanning te geven.

Flipd helpt je om jouw ideale woonsituatie te verbouwen tot een concreet stappenplan. Hierdoor krijg je gelijk zin in het opknappen van jouw huis.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van jouw ideale woonsituatie? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!