Wat we doen

Concreet verbouwingsplan

Op basis van jouw woonwensen ontwikkelen wij een concreet verbouwingsplan. Wij geven jou inzicht in de verschillende mogelijkheden aan de hand van visualisaties, zoals plattegronden en 3D impressies. Elke dag komen wij ons bed uit om met goede adviezen onze klanten te verrassen en verder te helpen. Daarbij komen we vaak tot oplossingen waar jij zelf nog niet aan hebt gedacht.

Techniek en interieur gaan samen

Voor ons gaan technische aspecten, zoals een plattegrond altijd hand in hand met interieur. De (nieuwe) indeling van jouw woning en jouw interieurstijl vormt de basis. Van daaruit werken we naar het totaalplaatje van jouw thuis. 

Persoonlijke aanpak en heldere communicatie

In dit proces sta jij als klant altijd centraal. Voor iedereen is de ideale woonsituatie uniek, afhankelijk van de fase waarin jij je op dat moment begeeft. Gedurende het hele traject staat een persoonlijke aanpak en heldere communicatie centraal. Van de brainstormsessie tot aan de overdracht naar de aannemer: wij zijn er voor jou!

Waar kunnen we jou bij helpen? Plan nu een gratis adviesgesprek in. 

Ga ook voor een goed verbouwplan!

BEL DIRECT 06-27314094 OF MAIL NAAR INFO@FLIPD.NL

Wie we zijn

Wie we zijn

Wij zijn Flipd; Xander, Melanie en Inge. Onze missie is om verbouwen voor iedereen leuk en toegankelijk te maken. Je doet dat immers niet elke dag! Met onze achtergronden in architectuur/bouwkunde en visual interior design, hebben wij alle expertises in huis om óók voor jou een verbouwing zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen voor de creativiteit die past binnen de lijntjes, brengen je ideeën tot leven en houden een verbouwing behapbaar! Samen op weg naar de ideale woonsituatie!

Volg ons op LinkedIn: Xander, Melanie en Inge