Van start tot eind resultaat

Onze gerealiseerde projecten

Visuals Weesp

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning moeten veel beslissingen genomen worden. Dit was ook het geval bij Bartjan en Amarens. De grootste uitdaging hierbij is het feit dat het huis nog gebouwd moet worden.

Er moeten dus veel en grote beslissingen genomen worden aan de hand van plattegronden en  3D visuals van het nieuwbouwproject. 

Dit ruime hoekhuis met grote tuin, was bij aankoop in redelijk gedateerde staat. Kiki en Jeroen hadden zelf al een hoop woonideeën uitgedacht en Flipd heeft geholpen met het uitwerken van de vele ideeën.

Wij hebben bekeken welke mogelijkheden er zijn om de woonkamer zo groot mogelijk te maken en toch vergunningsvrij uit te bouwen. 

De eengezinswoning van Jasper en Lotte was bij aankoop met recht een bouwval te noemen. Het huis had veel potentie, maar alles moest worden aangepakt.

De initiële situatie bood te weinig mogelijkheden en paste niet bij de gestelde woonwensen. Om deze reden werd al vroeg in het proces besloten dat het merendeel van de binnenmuren gesloopt zouden worden.

Bas en Britt kochten een huis waar al meer dan 25 jaar niks meer aan gedaan was. De basis van het huis was goed: betonnen muren en vloeren en wat een ruimte!

Echter was vrijwel alles toe aan vervanging. Er stond een klein oud keukenblok, de badkamer was zeer gedateerd en er waren drie hele kleine slaapkamers. Hoe kon dit verouderde huis een modern en gezellig woonhuis worden?

Dave en Ellis wonen al een aantal jaar heel fijn in hun appartement. Toen er een kleintje op komst was, bleek dit huis in zijn huidige vorm te klein.

De vraag die bij hen opkwam was: gaan we uit onze favoriete buurt verhuizen of kunnen we iets met onze bestaande woning?

Toen wij dit huis kochten, vond ik het allemaal super spannend. Mijn vriend zag heel goed de potentie, maar ik vond het huis helemaal niks. Gelukkig heeft Flipd geholpen de ideeën te visualiseren, waardoor ik echt een goed beeld kreeg van de mogelijkheden!"

– Bas & Britt, woningeigenaar Utrecht