Uitbouw jaren 30 woning

Lees hier hoe je dat aanpakt!

Een jaren 30 woning wordt steeds populairder onder woningzoekenden. Niet zo gek als je kijkt naar wat deze woningen met zich meebrengen. Het karakter, de sfeer maar ook de kwaliteit van deze woningen staan erg hoog aangeschreven. Zo hebben ze een aantal unieke kenmerken wat deze woningen zo geliefd maakt. Het glas-in-lood komt vaak voor, in de toiletraampjes, bij de voordeur maar ook in de en-suite deuren. Deze en-suite deuren zijn niet alleen heel praktisch maar ook enorm sfeervol.

Als je een jaren 30 woning op het oog hebt die eigenlijk net te klein is kun je altijd kiezen om uit te bouwen. Op die manier behoud je de sfeer van het huidige pand maar creëer je toch meer ruimte voor jouw droomhuis. Om aan zo’n project te beginnen zijn twee zaken erg belangrijk: voorbereiding en overzicht. Flipd is de ideale partij die je bij deze twee dingen kan helpen.

Elke verbouwing is weer anders en kent zijn eigen uitdagingen en meevallers. Ditzelfde geldt voor de renovatie van een jaren 30 woning, maar hierbij liggen naast enkele uitdagingen vooral veel kansen. Het verbouwen van dit soort woningen vraagt om een stukje extra aandacht en moet anders aangepakt worden dan bij en modern huis. Wij hebben ervaring met jaren 30 woningen renoveren en ontwikkelen graag een concreet verbouwingsplan voor de woning.

Hulp nodig bij jouw uitbouw plannen?

BEL DIRECT 06 – 414 99 614 OF MAIL NAAR INGE@FLIPD.NL

Jaren 30 woning uitbouwen: de start

Om een verbouwing goed te beginnen is het handig om je wensenlijst op papier te zetten. Als je daarnaast het beschikbare budget scherp hebt, kun je ook concreter zijn in je wensen. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat je geen essentiële zaken vergeet voor de uitbouw van jouw jaren 30 woning. Wij kijken ook gelijk naar de technische mogelijkheden die het pand heeft. Zo voorkom je dat je er te laat achter komt dat je eventuele draagmuren gaat doorbreken.

Kosten van een uitbouw jaren 30 woning

Een uitbouw is over het algemeen niet al te goedkoop. De prijs hangt natuurlijk af van verschillende factoren zoals de afmetingen, de materialen en de uitvoering. Gemiddeld zullen de kosten van een uitbouw tussen €1750 – €2250 per m2 zijn. Aan de hand van de plannen en plattegronden die Flipd maakt heeft de aannemer alle handvatten die nodig zijn om een gerichte prijs te geven. Daarnaast zorgen de stappenplannen ervoor dat er niets vergeten kan worden, waardoor je extra kosten kunt voorkomen.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van jouw ideale woonsituatie? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!