Uitbouw van rijtjeshuis of tussenwoning

Woon je in een rijtjeshuis en wil je extra plek creëren voor jezelf, of denk je aan gezinsuitbreiding maar kom je ruimte tekort? Wil je makkelijk en goedkoop de waarde van je rijtjeswoning verhogen? Denk er dan eens over na om de leefruimte van je tussenwoning te vergroten met een uitbouw.

Ondanks het gebrek aan ruimte rondom een rijtjeshuis kan een uitbouw wel veel voordelen opleveren. Bij woningen met een diepe tuin kan bijvoorbeeld een serre uitkomst bieden. Met een dakkapel als uitbouw kun je extra ruimte creëren op zolder. Voor meer ruimte aan de voorkant van het huis leent een erker zich uitstekend. Als je nog meer extra ruimte wil, kun je een uitbouw van twee verdiepingen laten plaatsen.

Hulp nodig bij jouw uitbouw plannen?

BEL DIRECT 06 – 414 99 614 OF MAIL NAAR INGE@FLIPD.NL

Uitbouw

Een stijlvolle uitbouw met een erker

Een manier om je rijtjeshuis uit te bouwen is door het plaatsen van een erker. Door op deze manier een uitbouw te plaatsen vergroot je op een stijlvolle manier het woonoppervlak van je woning. Daarnaast zorgen de grote kozijnen ook voor meer natuurlijk licht in huis. Heb je nu geen idee wat een erker voor jouw tussenwoning kan doen? Geen probleem. Flipd zorgt ervoor dat iedere uitbouw, hoe groot of klein ook, naadloos overgaat in je huidige woonsituatie. Het indelen en inrichten van de kleine hoekjes in een erker kent geen geheimen voor ons.

Een erker plaatsen als uitbouw van je rijtjeshuis is goedkoop en makkelijk. Doordat erkers meestal voor een groot deel uit een enkel lichtgewicht kozijn bestaan, is er niet altijd fundering nodig. Hierdoor valt de verbouwing met een erker goedkoper uit dan andere soorten uitbouwen.

 

Inspiratie van uitbouw

Ben je van plan een uitbouw te plaatsen of ben je nog op zoek naar inspiratie voor de uitbouw van je tussenwoning? Kijk dan hier voor voorbeelden en doe ideeën op om je rijtjeswoning uit te bouwen.

Verbouwplan van Flipd

Ben je nu nieuwsgierig geworden wat een erker voor jouw huis kan betekenen? Dan is Flipd de ideale partij om je daarbij te helpen. Aan de hand van onze werkwijze zorgen we ervoor dat niets vergeten wordt. Iedereen kent zijn of haar rol en weet wat er verwacht wordt. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat de aannemer alle handvatten heeft die nodig zijn om aan de hand van onze ontwerpen een gerichte prijs en tijdsplanning te geven.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van jouw ideale woonsituatie? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!