Verbouwplan van Flipd

Je gaat verbouwen, leuk! Er moeten veel keuzes worden gemaakt want dit is hét moment om de woonsituatie te creëren waar je al zo lang van droomt. Het is een grote investering en de keuzes die je nu maakt staan vast voor de komende jaren. Ga voor zekerheid! Zorg dat je zeker weet dat je de juiste keuzes maakt en dat je alles uit de verbouwing haalt. Maar hoe doe je dat dan precies?

Start met een waterdicht Verbouwplan van Flipd, dan weet je zeker dat je overal over na hebt gedacht voordat de verbouwing begint. Zo weet je zeker dat je er veel woonplezier voor terug krijgt en je hoeft een stuk minder ad-hoc besluiten te nemen. We denken met je mee op praktisch en creatief vlak. Gun jezelf de zekerheid en ga voor een Verbouwplan van Flipd. 

Benieuwd wat de kosten zijn? Neem contact met ons op en vertel ons waar we je mee kunnen helpen. Al onze plannen zijn volledig op jouw behoeftes en wensen aangepast. Zo zorg je dat je de komende jaren met oneindig veel plezier in je verbouwde huis woont. Elk traject is maatwerk dus mail of bel ons, dan kunnen we je meer vertellen. En no worries, je zit nergens aan vast!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

BEL DIRECT 06-27314094 OF MAIL NAAR INFO@FLIPD.NL

Kennismaking

We komen bij je langs zodat je ons al je woonwensen kan vertellen. Zet de koffie maar vast klaar!

ontwerp

We maken nieuwe indelingen met praktische oplossingen, sfeervolle moodboards en heldere 3D renders.

presentatie

Ga rustig zitten en laat je verrassen door de mogelijkheden van je huis. We nemen je visueel mee in jouw verbouwmogelijkheden.

vergunningsproces

Als het nodig is om een vergunning voor de verbouwing aan te vragen, gaan wij in gesprek met de gemeente. We nemen het volledige proces uit handen.

realisatie

De plannen zijn rond! We zorgen dat het hele pakket, inclusief technische tekeningen, wordt overgedragen aan jou en de aannemer.

Stap 1: Kennismakingsgesprek

We hebben elkaar al gesproken via de telefoon of de mail, maar we ontmoeten je graag in real life! Niet alleen vinden we dat gezellig, we vinden het belangrijk dat we een goed beeld hebben van wie je bent en wat je woonwensen zijn. Zet je de koffie klaar? We doen dit gesprek namelijk het liefst bij jou thuis aan de keukentafel.

Vertel ons alles!

Tijdens deze sessie stellen we zoveel mogelijk vragen over de gewenste situatie. We bespreken zaken zoals budget en tijdsplanning, maar ook welke stijl je voor ogen hebt. Een leuke sessie waardoor je veel inspiratie krijgt en (weer) zin hebt in deze verbouwing. Geloof ons maar! 

Hulp nodig bij het creëren van jouw ideale woonsituatie? Bel ons op 06-27314094

Door de concrete plannen van het Flipd team, hebben we in een later stadium veel tijd en geld kunnen besparen."

Stap 2: Ontwerp

Nu we alle informatie hebben, gaan we met veel plezier aan de slag. Ons doel? Jou verrassen met oplossingen waar je zelf nog niet aan had gedacht.

 

Plattegronden

We beginnen met het uitwerken van (nieuwe) plattegronden. Deze geven een goed inzicht van de mogelijkheden van het huis. Heb je behoefte aan meer vierkante meters? Dan tekenen we de uitbouw of dakkapel in. We denken daarbij meteen na over de invulling van deze extra ruimte. Wat is de ideale opstelling van de keuken of de perfecte plek voor die extra werkkamer op zolder? Dat is soms een hele puzzel, maar dat is nou net waar we zo goed in zijn.

3D-afbeeldingen

We weten als geen ander hoe moeilijk het is om een plattegrond te vertalen naar een ruimtelijk beeld in je hoofd. Ook wij kijken nog wel eens naar een plattegrond en krabben ons achter de oren. “Maar hoe zit dat dan precies?” Geen paniek! We maken 3D renders en animaties zodat je echt kunt zien wat jouw verbouwing gaat opleveren en hoe het eindresultaat gaat zijn. Zo komen al die ingewikkelde lijnen ineens tot leven.

Praktisch

Bij Flipd houden we van praktische en concrete plannen. Je kunt er vanuit gaan dat we echt over alles hebben nagedacht. Om dit aan je te laten zien vullen we onze plattegronden aan met passende voorbeelden. Denk aan slimme extra bergruimte of een mooie oplossing voor die vervelende draagbalk.

Stap 3: Presentatie

We kunnen nu al niet wachten! We komen weer bij je langs en presenteren je ons (eigenlijk jouw) verbouwplan. 

In deze presentatie nemen we je mee door:

We werken altijd meerdere varianten uit. Belangrijk want alleen jij weet wat voor jou prioriteit heeft. Soms zit het verschil in varianten hem in de details, soms liggen ze ver van elkaar vandaan. We doen dit om je een goed beeld te geven van je mogelijkheden. Na de presentatie is het dus aan jou! Welke variant wordt de winnaar?

definitiefontwerp

Stap 4: Begeleiding vergunningsproces

Stap 4: Begeleiding vergunnings-proces

Als het nodig is om een vergunning voor de verbouwing aan te vragen, gaan wij in gesprek met de gemeente. We spreken inmiddels vloeiend gemeente taal, dus we weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat zij achter het ontwerp staan en jouw vergunning met plezier goedkeuren.

Wij houden rekening met de eisen van de gemeente

Uiteraard hebben we ons huiswerk in de eerste stappen al gedaan. We houden dus in het ontwerp rekening met de eisen van de gemeente. Daarom komen we in deze stap bijna nooit voor onverwachte verrassingen te staan. 

Heb je vragen over het vergunningsproces? Neem contact met ons op via info@flipd.nl 

#5 Realisatie

Een verbouwing blijft niet alleen bij het maken van plannen, dus let’s go! Tijd om zelf je handen uit de mouwen te steken of je aannemer aan het werk te zetten. Er moet werk worden verzet!

Werken met een aannemer

We laten je natuurlijk niet helemaal los in de wondere wereld van aannemerschap. We weten hoe ingewikkeld die kan zijn. Samen zorgen we ervoor dat de plannen goed overgedragen worden. Daar is je aannemer blij mee, want hij of zij heeft alle details om binnen de afgesproken planning en budget te blijven. Ook fijn voor jou, want je weet precies wat er gaat gebeuren. Je kunt alvast inkopen gaan doen voor de nieuwe meubels! Hou je ons op de hoogte? We komen het eindresultaat graag bewonderen.

Ook vol vertrouwen je verbouwing in? Laat van je horen en wij bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak.

Projecten

Gerealiseerde projecten